Om os

Klimaets Dag

Lokal miljø- og klimabevidsthed

28. og 29. sept. 2018

Kontakt info:

Lone Jespersen

Klimaets Dag ansvarlig

info@klimaetsdag-silkeborg.dk

Klimaets Dag Silkeborg arrangeres af lokale borgere og foreninger, som deler en bekymring for klima og miljø - og et ønske om at gøre en lokal indsats for vores natur, vores dyr, vores sundhed og andre lokale miljø- og klimaproblematikker.

 

Klimaets Dag har til formål at igangsætte lokale initiativer i forlængelse af COP21 - FN’s klimakonference i 2015, der med Parisaftalen søger at begrænse udledningen af drivhusgasser og dermed den globale opvarmning.

 

Klimaets Dag inviterer alle interesserede til at komme og få inspiration til en mere klimavenlig og bæredygtig hverdag. Selvom Silkeborg er en lille by i verden, kan lokale initiativer påvirke klimadebatten og være med til at markere Silkeborg som miljømæssig foregangsby.

 

FORMÅL: At inspirere, involvere og støtte Silkeborg-egnens borgere, institutioner og erhvervsliv i at skabe en positiv overgang til et bedre miljø.

VISION: Som inspiration til handling vil Klimaets Dag skabe et rum for vidensdeling, løsningsforslag og tværpolitiske debatter med miljø og klima på dagsordenen.

 

Klimaets Dag Silkeborg er blevet holdt hvert år siden 2015 - vi ses igen i år.

 

Har du spørgsmål?

Skriv gerne til os. Så besvarer vi hurtigst muligt.